pojačanje u kutiji šibica

'Zagrebaši' potpisali crnogorskog reprezentativca, a u klubu ostaje i 'ministar obrane'

05.04.2023 u 14:47

Bionic
Reading

Rukometni klub PPD Zagreb doveo je novo pojačanje za iduću sezonu. Riječ je o 23-godišnjem crnogorskom kružnom napadaču Miodragu Ćorsoviću koji u Hrvatsku stiže iz slovenskog Trebnja

Osim slovenskog Trebnja, Miodrag Ćorsović (23) je do sada igrao u crnogorskom Rudaru iz Pljevlje, te Lovćenu. Zapaženim izdanjima u Lovćenu, a sada i Trebnju, zaradio je i poziv u reprezentaciju Crne Gore. Ćorsović je sa PPD Zagrebom potpisao dvogodišnji ugovor.

'Zasigurno novi iskorak u mojoj karijeri u kojoj pokušavam ići stepenicu po stepenicu. Dolazak u ovakav klub, i igranje u Ligi prvaka je ostvarenje jednog dijela mojih rukometnih snova. Čast mi je što ću biti dijelom takvog kluba kao što je PPD Zagreb', rekao je prilikom potpisivanja ugovora Ćorsović te istaknuo:

'PPD Zagreb trenutno ima zaista kvalitetan roster koji je odličan spoj mladosti i iskustva, i smatram da ćemo se iduće godine boriti za sve titule. Imperativ pobjede je prisutan na svakoj utakmici, i zasigurno da je zadovoljstvo igrati u takvoj atmosferi.'

Dodajmo kako su vjernost PPD Zagrebu produžili Jakov Gojun (do kraja sezone 2023./'24., odnosno 2024./2025.), te Miloš Kos (do 2026.).