otvorio je dušu

Leo Messi iskreno progovorio o svom odnosu s Mourinhom; ove će riječi odjeknuti

05.04.2023 u 13:16

Bionic
Reading

Nema dvojbe kako je Leo Messi jedan od najboljih nogometaša svih vremena, a sad je Argentinac otkrio u kakvom je odnosu s dvojicom legendarnih trenera koji ga do sada nisu vodili u prebogatoj karijeri

Leo Messi otkrio je imena dvojice trenera koji ga nikad nisu vodili u karijeri, ali prema kojima ima ogromno poštovanje i samo riječi hvale. Posebno je iznenađujuće kako je Messi pričao o portugalskom stručnjaku Joseu Mourinhu.

'Cijenim sve trenere, ali posebno poštovanje imam prema sir Alex Fergusonu i Joseu Mourinhu', otkrio je Leo Messi te se prisjetio susreta s njima na nogometnom terenu i izvan njega.

'Pamtim da me je Ferguson grlio i ljubio u čelo čak i nakon što smo pobijedili Manchester United u finalu Lige prvaka. Govorio mi je tada stvari koje nisam razumio, ali njegov govor tijela mi je pokazivao koliko je on zapravo velik čovjek', otkrio je Messi.

Potom se osvrnuo i na Josea Mourinha, što je posebno zanimljivo jer se godinama nagađalo da između njih postoji nekakva netrpeljivosti.

'Jako volim Mourinha. Nasmije me svaki put kad igram protiv njegovih momčadi. Uvijek smisli nešto da me nasmije. Kada je bio u Real Madridu, bili smo na zagrijavanju, a on mi je rekao: 'Hej, Leo, nosiš pogrešan dres i na pogrešnoj si strani. Idi u svlačionicu, uzmi bijeli dres i pridruži se Ronaldu na treningu'. Svi su se smijali dok me je vukao za rukav da se zagrijavam s igračima Reala', prisjetio se Messi i nastavio:

'Svaki put kada sam igrao protiv njegovih momčadi, ranije Intera ili Real Madrida, uvijek je bio vrlo zabavan, ali i dobar čovjek. Znao me povući na stranu i reći mi nešto što ne mogu nikome otkriti.'

Podsjetimo, Leo Messi je trenutno član PSG-a, a posljednjih se tjedana naveliko priča o tome hoće li ostati u Parizu ili krenuti dalje. Barcelona ga zove da se vrati na Nou Camp, a stigla mu je i nevjerojatna ponuda iz Saudijske Arabije. Ako prihvati taj poziv, Leo Messi bi postao najplaćenijih nogometaš u povijesti!