DRUGO KOLO HNL-A

Zagreb uvjerljiv, Lokomotiva sjajno vuče

29.07.2011 u 22:16

Bionic
Reading

Dvobojima u Zagrebu i Zaprešiću otvoreno je drugo kolo MAXtv Prve lige. 'Pjesnici' su uvjerljivo (3:0) svladali Karlovčane, dok su Inter i Lokomotiva (1:1) podijelili bodove

ZAGREB - KARLOVAC 3:0 (1:0)
Strijelci: Frljužec 29, Celiščak 73, Štrok 82

'Pjesnici' su si nakon poraza u Koprivnici zacrtali osvajanje punog plijena i ispunili plan. Mrežu gostiju načeli su nakon pola sata igre, a oko 1.000 gledatelja zadovoljno je odahnulo nakon promašenog zicera gostiju sredinom nastavka. Taj su poklon zagrebaši objeručke prihvatili i s dva gola u desetak minuta osigurali pun plijen na premijeri na svom stadionu. Pred obje momčadi bi mogla biti grčevita borba za ostanak.

INTER - LOKOMOTIVA 1:1 (1:0)
Strijelci: Šarić 44 / Antolić 69

Dvoboj u Zaprešiću kvalitetom nije bio na visokoj razini, a takmaci su podijelili bodove nakon utakmice s dosta tempa i malo prilika. Domaćini su poveli nakon što je Mitrović obranio penal kapetanu Tomislavu Šariću, ali je on pogodio nakon odbijanca, a konačan rezultat postavio je Domagoj Antolić iz vrlo malog kuta.

Lokomotiva je s dva gostovanja (u prvom kolu je slavila u Varaždinu) donijela čak četiri boda i na dobrom je putu da odjedri iz ove sezone vrlo široke zone za ostanak.