riječki uragan

Zadovoljni Bišćan briljirao nakon velike pobjede, a usput se našalio na račun njihovog najboljeg igrača

15.08.2019 u 23:37

Bionic
Reading

Nakon što su se nogometaši Rijeke ukupnom pobjedom 4:0 nad škotskim Aberdeenom sa stilom plasirali u posljednje, 4. pretkolo Europske lige, zanimljivo je bilo čuti razmišljanje trenera Igora Bišćana uoči okršaja protiv belgijskog Genta. Ukratko, sijao je od sreće...

U uzvratnoj utakmici u Škotskoj strijelci za Rijeku bili su Lončar (10) i Čolak (32), a obzirom da je domaćin od 20. minute igrao s igračem manje zbog crvenog kartona, već na poluvremenu je bilo jasno kako Rijeka sigurno ide dalje. Drugo poluvrijeme bilo je samo odrađivanje posla...

'Iskreno, nismo očekivali da ćemo tako brzo stići do gola i igrača više na travnjaku. Taj crveni karton sve je riješio. Aberdeen je bio nervozan, a mi smo ih natjerali na to jer su znali da moraju juriti dva gola zaostatka. Pronašli smo prostor na travnjaku i uspjeli odgovoriti na njihovu agresivnost', kratko je nasmiješen kazao trener Bišćan nakon jedne od većih gostujućih pobjeda u karijeri.

'Jesam li se nadao da Cosgrove neće igrati? Igrao je, ali nije baš napravio neku razliku', našalio se odlično raspoloženi Bišćan na račun njihovog najboljeg igrača.

'Čestitam svojim igračima na velikoj pobjedi. Drugo poluvrijeme bilo je kao neka trening utakmica jer smo je prije toga odveli u pravom smjeru.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Naravno, svjestan je Bišćan kako se sada moraju okrenuti domaćem prvenstvu. Nakon poraza na gostovanju kod Gorice od 2:0, novo iskušenje imat će već u nedjelju.

'Iskreno, zaista bih volio da se odgodi utakmica s Osijekom, ali nisam siguran da se to može dogoditi.'

Tako će Rijeka u 4. pretkolu za suparnika imati belgijski Gent koji je izbacio ciparski AEK iz Larnace s ukupnih 4:1. Prva utakmica igrat će se 22. kolovoza u Gentu, dok je uzvrat u Rijeci na programu 29. kolovoza.

'Gent? Ne mogu sada govoriti o njima i o našim šansama, prerano je za to. Spremit ćemo se, borit ćemo se i vjerujem da imamo naše šanse. Ako želiš proći moraš biti spreman boriti se s najboljima', završio je Bišćan.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
  • +7
Europska liga, 3. pretkolo, uzvratna utakmica, Aberdeen - Rijeka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia