CHAT S MARIJOM MALOČOM

Za pravo pitanje kapetanu Hajduka osvoji ulaznice za Poljud!

04.11.2014 u 12:26

Bionic
Reading

Utakmica 17. kola protiv Zagreba prva je u kojoj će Hajdukovi navijači moći gledati 'bile' na novom poljudskom travnjaku u MAXtv Prvoj ligi. Budi i ti na tribinama Poljuda, na koje te vode Hajduk i Tribina.hr, tako što ćeš sudjelovati u razgovoru s kapetanom 'bilih', Marijom Maločom

Na našem će community portalu Tribina.hr u četvrtak u 11 sati gostovati Mario Maloča, kapetan Hajduka i oslonac 'bile' obrane. Kako bismo mu postavili ozbiljna i kvalitetna pitanja chat će biti administriran, ali svatko će imati priliku predložiti koje bi se pitanje moglo postaviti kapetanu Hajduka.

Pitanja će biti postavljena nakon napisanih analiza o samom igraču i klubu (pogledaj OVDJE), te nakon uredničkog kolegija na portalu Tribina.hr, koji će se održati danas, u 20:00, na chatu portala Tribina.hr.

Borba protiv nasilja

U suradnji Hajduka i Tribine, pokrenuta je kampanja borbe protiv huliganizma i nasilja na tribinama. Više saznaj OVDJE!

Kako biste osvojili dvije ulaznice za utakmicu Hajduka i Zagreba, koja će se igrati 29. studenog, dovoljno je analizirati igru Hajduka i Marija Maloče te temeljem toga postaviti potencijalno najbolja pitanja za kapetana 'bilih'.

Što očekivati od samog chata? Mario Maloča svakako će se svima nama raspraviti aktualnu situaciju u klubu, aktualnosti u svojoj karijeri te mogućnosti za budućnost. Također, govora će biti i o odnosu sa navijačima, te o mogućim načinima prevencije nasilja na tribinama, što je dio njegove odgovornosti, kao kapetana kluba.

Osim ulaznica za utakmicu, osigurali smo i druge nagrade, redom:
Prva i druga nagrada: Dvije ulaznice za utakmicu Hajduk-Zagreb.
Treća nagrada: 20 vingda (iskoristivo za online prijenos Hajdukovih utakmica).
Četvrta i peta nagrada: 10 vingda (iskoristivo za online prijenos Hajdukovih utakmica).