ODLAZAK IZ ZAGREBA

Wacey Rabbit 'pobjegao' iz 'brloga' u Jesenice

04.06.2011 u 09:04

Bionic
Reading

Umjesto još jedne sezone u Medveščaku, Wacey Rabbit će od jeseni nositi dres slovenskih Jesenica. A riječ je o izvrsnom i borbenom centru koji je ostavio jako dobar dojam na zagrebačke navijače u svojoj premijernoj sezoni u Europi

Ljubimac zagrebačkih navijača Wacey Rabbit iduće godine ipak neće igrati u dresu Medveščaka. Mladi Kanađanin je u petak potpisao ugovor s Jesenicama i najesen će predvoditi prvi ili drugi napad slovenske momčadi.

U svojoj prvoj europskoj sezoni Rabbit se iskazao kao vrlo dobar borbeni centar, no završetkom natjecanja pojavile su se kuloarske priče da će vodstvo Medveščaka probati pronaći zamjenu za njega. Ipak, kako se slična priča vrtjela i oko Joela Prpica, a stasiti lički div ipak je ostao u Zagrebu, tako se pretpostavljalo da bi i Kanađanin indijanskih korijena također mogao ostati u 'brlogu'.

Hoće li 'medvjedi', baš kao i u slučaju Mikea Oullettea, požaliti što nisu uložili više truda u zadržavanje svog dojučerašnjeg igrača, ostaje za vidjeti. Podsjetimo tek da je Ouellette u pravilu bio vrlo raspoložen kad je njegov Graz igrao protiv Medveščaka.