TRENER PARTIZANA

Vujošević vrijeđao suce i dobio tri utakmice suspenzije

01.10.2012 u 17:09

Bionic
Reading

Iako je u regionalnoj košarkaškoj ABA ligi odigrano tek jedno kolo, već su stigle prve kazne zbog nedoličnog ponašanja. Trener Partizana Duško Vujošević zbog incidenta u prvom kolu suspendiran je tri utakmice

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević kažnjen je s tri utakmice zabrane vođenja momčadi u ABA ligi zbog incidenta koji je kreirao u dvoboju protiv Zadra u 1. kolu regionalnog natjecanja.

Vujošević je u trećoj četvrtini beogradske utakmice dobio isključujuću tehničku pogrešku nakon čega se obrušio na suce. Svojim je nekulturnim ponašanjem, te verbalnim napadom na suce motivirao domaće huligane da počnu bacati razne predmete na parket zbog čega su Zadrani, pri vlastitom vodstvu 52:43, morali pobjeći u svlačionicu. U nastavku dvoboja Partizan je došao do pobjede 81:74. Vujošević neće smjeti voditi Beograđane u utakmicama protiv Krke, Cibone i Širokog.

Partizan je kažnjen sa 6600 eura zbog propusta u organizaciji utakmice i zato što Vujošević nije napustio dvoranu nakon isključujuće tehničke pogreške. Zanimljivo je da su suspenzije dobili i suci, te delegat utakmice zbog administrativnih pogrešaka koje su napravili.