KAŽNJEN I NEĆE U ZADAR

Vujošević uštipnuo suca iz Hrvatske, a dotakao se i Gotovine!

18.12.2012 u 11:57

Bionic
Reading

Nakon što je trener Partizana Duško Vujošević ponovno kažnjen, zbog fizičkog nasrtaja na suca na utakmici Solnoki - Partizan, postavlja se pitanje što je pravi razlog njegovog nezadovoljstva

Podsjećamo, Vujošević je kažnjen s dvije utakmice zabrane vođenja momčadi zbog fizičkog napada na hrvatskog suca Alfreda Jovovića. Kada se tome pribroji kazna od tri utakmica zabrane vođenja iz 1. kola zbog incidenta na utakmici protiv Zadra, kada je vrijeđao suce, ispada kako je Vujošević malo izgubio kontrolu.

Direktor regionalne ABA lige Josip Bilić potvrdio je napad na hrvatskog suca za portal B92

'Moja kolegica u Sloveniji koja održava portal ABA lige je zabunom ispustila jedan dio moje rečenice i moje odluke. Vujošević je kažnjen iz razloga prijetnji i fizičkog napada na suca Jovovića', kazao je Bilić za B92 i detaljno objasnio što je trener Partizana napravio sucu Jovoviću.

'Uhvatio ga je za ruku i štipao, odnosno dirao po tijelu', dodao je Bilić.

Kako se vidjelo na snimci Arenasporta, televizije koja ima prava na utakmice ABA lige, Vujošević je zaista uštipnuo Jovovića u predjelu trbuha.

Tako će Vujošević propustiti gostovanje u Zadru na kojem se prema nekim najavama očekuje i dolazak oslobođenog generala Ante Gotovine

'Kao i kada smo igrali s Cedevitom u Beogradu, rekao sam da treba odvojiti sport od politike. Taj stav zastupam i sada. A što se tiče najave, po onome što znam o njemu i što sam pročitao, mislim da će gospodin Gotovina biti mudriji od nje', kazao je za srbijanske medije trener Partizana Vujošević.