REPKA U POREČU

Vrući treninzi košarkaša u klimatiziranoj Žatiki

17.07.2010 u 14:52

Bionic
Reading

Pod budnim okom trenera Josipa Vrankovića, košarkaši su u klimatiziranoj dvorani Žatike odradili još jedan večernji trening. Navečer se, naravno, u hotelu Valamar Diamant gledao televizijski prijenos nastupa mlade U20 reprezentacije protiv Srbije

Kolegama u Poreču trebali bi se nakon završnice u Zadru pridružiti Mario Delaš te Leon Radošević, no po tom je pitanju trener Vranković pomalo neodređeno rekao 'da još treba vidjeti, ovisno o tome koliko će se u Zadru iscrpiti'. No dečki su na popisu reprezentativaca, kao i ozlijeđeni Zoran Planinić koji je na rehabilitaciji u Makarskoj nakon operacije meniskusa.

Reprezentativci će u Poreču boraviti do 28. srpnja, a posljednjih osam dana stručnom timu se pridružuje i proslavljeni Toni Kukoč, čiji savjeti će zacijelo biti od velike pomoći, tim više što prvu utakmicu SP-a 28. kolovoza u Istanbulu naši reprezentativci igraju upravo protiv reprezentacije SAD-a.

U sklopu priprema u Istri, Vrankovićevi izabranici u dva će navrata odmjeriti snage s reprezentacijom Italije. Prvi susret igra se u subotu, 24. srpnja, u 18 sati u Poreču, uz direktan TV prijenos iz Žatike, dok je drugi već sljedećeg dana u pulskom Domu Mate Parlova u 20.30 sati.