SLAVIMO BRONCU

Vori: Duvnjak je dokazao da je vođa ove reprezentacije

26.01.2013 u 20:59

Bionic
Reading

Hrvatski su rukometaši pobjedom 31:26 nad Slovencima uzeli svjetsku broncu te nastavili niz osvajanja medalja na velikim natjecanjima. Podsjetimo, na Euru u siječnju prošle godine, potom na Olimpijskim igrama u Londonu i sada na Svjetskom prvenstvu - tri bronce u godinu dana. Iako ostaje žal za finalom, i ovo je velik uspjeh

Hrvatski su rukometaši pobijedili Sloveniju 31:26 i okitili se još jednom medaljom na velikim natjecanjima. Jedan od dvojice, iako Lacković veliku većinu utakmica nije ni igrao, koji je osvojio svjetsko zlato prije deset godina u Portugalu, a aktivni je sudionik i ovih pobjeda jest - kapetan Igor Vori.

'Ispraćeni smo ne s upitnicima, nego s bojazni i sumnjom. Malo je ljudi vjerovalo u nas, ali mi smo dokazali da imamo novu i jaku generaciju. Šteta je što nismo otišli do kraja, ali najvažnije je da smo nakon poraza od Danske pokazali karakter. Psihički smo se posložili, i zato bih čestitao svim svojim suigračima na još jednom velikom uspjehu', rekao je Vori, a potom se i dotaknuo sasvim sigurno budućeg kapetana.

'Ja nikad nisam ni sumnjao u Domagoja Duvnjaka, igramo već šest godina zajedno i znam sve njegove kvalitete i mogućnosti. On je novi vođa ove reprezentacije. Međutim, želio bih istaknuti i Mirka Alilovića, koji je branio u kontinuitetu, bio je na vrhunskom nivou', zaključio je Vori.