središte sporta i odlične zabave

Vodimo vas u Makarsku na polufinale i finale WTA turnira uz smještaj u hotelu Dalmacija Places Valamar

31.05.2024 u 16:17

Bionic
Reading

Od 3. do 9. lipnja Makarska se pretvara u središte sporta i odlične zabave. Organizatori uz vrhunski tenis najavljuju odlične koncerte, vrijedne nagrade za publiku, sjajnu atmosferu i puno pozitivne energije. Budite i vi dio ovog spektakla

Hrvatske tenisačice nikad nisu bile u boljoj formi, kaže Feliks Lukas, direktor WTA Makarska Opena hosted by Valamar, jednog od najatraktivnijih turnira u svijetu tenisa koji se od 3. do 9. lipnja igra u Makarskoj. Čak osam naših predstavnica zaigrat će na domaćem terenu podno Biokova i treba im podrška publike.

'Mlade su, dobro igraju i mislim da ove godine imamo najveće šanse da neka od naših djevojaka dođe do finala, čime bi okrunili naš trud i ovih osam godina organizacije turnira. Lucija Ćirić Bagarić imala je fantastičan niz ove godine i prvi put nastupa na WTA turniru u Hrvatskoj pred domaćom publikom. Petra Marčinko, nekadašnja najbolja juniorka svijeta u Makarsku se vraća nakon ozljede, no mentalno je jaka i vjerujem kako bi mogla napraviti sjajan rezultat. Tu je i Jana Fett koja je na pragu ulaska u top 100 i igra možda najbolji tenis do sada. I Tena Lukas je odlična i ove godine, spremna je i mogla bi daleko dogurati, a u Makarsku dolaze i Lea Bošković i Antonija Ružić. Teško je procijeniti koja će od njih ići najdalje, no potencijal je definitivno tu', ističe Feliks Lukas.

Ovo će biti sportski iznimno jak turnir, prva nositeljica je mlada američka zvijezda Emma Navarro, trenutno 22. igračica svijeta, a iz top 50 dolaze još Nizozemka Arantxa Rus, Francuskinja Diane Parry te još sedam tenisačica iz top 100.

Uz vrhunski tenis, posjetitelje i ove godine očekuje sjajan zabavan program, nastupi popularnih pjevača i bendova – od grupe Cambi. do Frajli, a za publiku se u večeri finala, 9. lipnja, organizira i nagradni natječaj s vrijednim nagradama. Ništa se manje niti ne očekuje od ovog turnira kojeg obožavaju ljubitelji tenisa, ali i same tenisačice uživajući u dalmatinskom ambijentu i igri na korak od mora.

WTA Makarska Open poznat je po pozitivnoj energiji koja ne vlada samo na terenima Tenis centra nego i u službenom hotelu turnira - Dalmacija [PLACES] by Valamar. Opuštajućoj atmosferi pridonosi i spoj mediteranske tradicije i modernog dizajna s kombinacijom prirodnih materijala razigranih tkanina i zabavnih dizajnerskih komada namještaja. Načela ekološkog i održivog poslovanja, uz puno poštovanje prema destinaciji, prirodi, ljudima i običajima utkani su u cjelokupnu ponudu hotela u kojem se opuštaju tenisačice između mečeva.

Makarska ima najljepše plaže, odličnu eno-gastro ponudu i atraktivne lokacije poput Skywalka, vidikovca kojeg nikako ne smijete propustiti kad dođete u ovaj grad u srcu Dalmacije.

Imate i vi šanse biti dijelom vrhunskog sportsko-zabavnog spektakla jer će WTA Makarska Open hosted by Valamar i tportal razveselit jednog čitatelja s dvije ulaznice za polufinale (8. lipnja) i finale (9. lipnja); uz smještaj za dvije osobe od 8. do 10. lipnja u službenom hotelu turnira Dalmacija Places Valamar. Dobitnik je Renata Sruk.