NAGRADNJAČA

Vodimo vas na utakmicu Dinamo-Inter

12.04.2013 u 09:39

Bionic
Reading

Dinamo u 27. kolu MAXtv Prve (nedjelja, 19 sati) na Maksimiru igra protiv Intera iz Zaprešića. Modri i div iz Zaprešića u susret ulaze s vodećeg odnosno mjesta pri dnu ljestvice, ali i s dosta zajedničkih pogleda: za početak, i jedni i drugi će tražiti pobjedu.

Možda čudno zvuči da Inter dolazi na Maksimiru po pobjedu, ali upravo su im tri boda itekako potrebna u zanimljivoj i napetoj borbi za opstanak. S druge strane, cilj Dinama je jasan: što prije osigurati naslov prvaka, a do toga će najlakše upišu li treću uzastopnu pobjedu.

Inter i njegov optimizam nikako nisu bez pokrića jer Žuti zadnje tri utakmice ne znaju za poraz; na njihovu žalost niti za pobjedu. Ipak, pogledaju li se imena i plasmani suparnika (Split, Lokomotiva i Hajduk) onda je jasno kako su tri boda iz te tri utakmice itekako dobar poticaj za dalje. Naravno, sve navedeno može Interu biti temelj za optimizam, ali kada se podvuče crta – Dinamo je puno bolji i veliki favorit.

Što se tiče stanja u momčadi, Modri će biti bez ozlijeđenog Josipa Šimunića te ozlijeđenog/kartoniranog Arijana Ademija; naravno, nema niti Duje Čopa. S druge strane, Inter na Maksimir dolazi bez Nikole Pokrivača, igrača Modrih na posudbi u Zaprešiću koji će itekako nedostajati u sredini terena, a ne može igrati zbog tri javne opomene.

U svakom slučaju, posljednja utakmica 27. kola domaćeg prvenstva bit će itekako zanimljiva, otvorena i vrlo vjerojatno s puno golova tako da se isplati doći na Maksimir.

A tportal.hr i danas svojim čitateljima poklanja ulaznice za utakmicu!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Davor Doronjga
Ana Vujević
Žaljeko Dragović
Jure Alpeza
Ivan Podvorec

Dobitnici ulaznice podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32, danas od 16 sati uz predočenje osobnog dokumenta.