UNICAJA U ARENI

Vodimo Vas na ključnu tekmu Zagreba u Euroligi

13.12.2011 u 11:30

Bionic
Reading

U srijedu u 20.45 sati u zagrebačkoj areni KK Zagreb dočekuje Unicaju iz Malage. Tportal nagrađuje desetoro svojih čitatelja sa po dvije ulaznice za taj događaj

Zagreb je nakon uvodna četiri poraza upisao tri pobjede u zadnja četiri euroligaška ogleda i doveo se u situaciju da može razmišljati o plasmanu u Top 16 fazu elitnog košarkaškog natjecanja.

Iako igrači trenera Androića pokazuje dobru formu i sve veći momčadski kapacitet, pred njima je vrlo težak zadatak. U goste dolazi Unicaja, koja je tijekom vikenda pružila dobar otpor Barceloni u gostima, i kojoj ova pobjeda treba kako bi se lansirali prema očekivanoj drugoj fazi. U svojim redovima imaju jednog od najboljih Španjolaca (Garbajosu), malu koloniju Amerikanaca, te dvojicu hrvatskih aduta Hrvoja Perića i Luku Žorića.

Posebno intrigantan će biti dvoboj Kasuna i Žorića, dvojice centara koji su ljetos vodili Zagreb do prvog naslova državnog prvaka, a u krupnom planu će biti i zahuktali kapetan Kruno Simon koji je u subotu predvodio 'mrave' do velike pobjede nad Maccabijem.

Pobjedi li Zagreb renomirane Španjolce, u posljednjem kolu u Kaunasu će imati priliku protiv Žalgirisa doći u poziciju koja vodi u drugi krug.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Mirjana Kapitan
Srđan Čalić
Sanja Vešligaj
Domagoj Stanić
Valerija Kreševljak
Leo Jerkić
Josip Plechinger
Dražen Kovačević
Josip Sabljak
Draško Ljubičić