CIBONA-CEDEVITA

Vodimo vas na derbi ABA lige

05.03.2012 u 13:31

Bionic
Reading

Cibona u utorak, 6. ožujka, od 20 sati u Draženovom domu dočekuje Cedevitu, najbolju hrvatsku momčad u regionalnoj ABA ligi. A tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 5x2 ulaznice!

Poznato je da je zagrebačka Cedevita već osigurala plasman na Final Fouru u Tel Avivu koji će se od 28. do 30. travnja održati u u Nokia Areni.

Cedevita je sredinom veljače osvojila svoj prvi trofej u povijesti kluba, Kup Krešimira Ćosića te s velikim ambicijama ulazi u drugi dio sezone. Osim finala ABA lige, za što će morati izbaciti aktualne prvake Partizan u polufinalu, također imaju velike ambicije u Prvenstvu Hrvatske.

Prošle sezone Cedevita je izgubila u finalu od Zagreba, a sada se osim dva spomenuta kluba ojačala i Cibona. Sve je kod 'vukova' krenulo nabolje kada je u klub uoči novogodišnjih blagdana stigao Jasmin Repeša, a sudeći po posljednjim utakmicama, igra je sve bolja čemu svjedoče sjajne predstave protiv Maccabija i Partizana u Draženovom domu.

Dobra je vijest i povratak navijača u dvoranu, pa tako ulaznice imaju iz dana u dan sve veću vrijednost i može se očekivati odličan odaziv na derbi s Cedevitom koji se igra od 20 sati u Draženovom domu.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Danijel Kolarić
Nikolina Mamlić
Berislav Petanović
Ivana Vinceković
Marko Cindrić