magenta b2b run 2018.

Više od 1100 poslovnjaka trčalo na MAGENTA 1 B2B RUN utrci u Rijeci

25.05.2018 u 11:47

Bionic
Reading

Sa startom s Gata Karoline Riječke jučer je održano treće izdanje najpopularnijeg poslovno-sportskog događanja MAGENTA 1 B2B RUN, a za titulu najbrže kompanije borilo se više od 1100 zaposlenika iz 97 kompanija...

Stvaranje radne okoline koja zaposlenicima omogućuje ravnotežu između privatnog i poslovnog života preduvjet je za karijerni uspjeh, što svakodnevno prepoznaje sve veći broj poslodavaca. Stoga nimalo ne iznenađuje podatak da se u aktivnosti kao što je MAGENTA 1 B2B RUN svakodnevno uključuje sve više kompanija iz cijele Hrvatske.

'U četvrtu sezonu najvećeg poslovnog okupljanja u Hrvatskoj krenuli smo sa sjajnom atmosferom u Splitu, a Rijeka je samo potvrdila koliko zaposleni uživaju u ovakvim aktivnostima izvan poslovnog okruženja. Posebno je motivirajuće vidjeti volju i odlučnost kojom sudionici pomiču vlastite granice, a jednako dobru atmosferu očekujemo i u preostala dva grada, Osijeku i Zagrebu', izjavio je Marko Žunić, organizator MAGENTA 1 B2B RUN utrke.

Prvo mjesto u kategoriji velikih kopanija pripalo je ekipi HŠ d.o.o., u kategoriji srednjih Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, dok je među malim kompanijama slavilo poduzeće Rijekaprojekt d.o.o.

  • +4
Magenta 1 B2B run 2016 Izvor: Hrvatski Telekom / Autor: Hrvastki Telekom

'Za dobar rezultat bitno je samo da postoji kontinuitet, konstanta, srce i da se vjeruje. Kada spajate dvije ljubavi, kao što su trčanje i ljubav prema poslu, onda ništa nije problem. Trčanje da neku novu energiju, a MAGENTA 1 B2B RUN potakne eksploziju svih dobrih emocija u timu', izjavila je Lada Tedeschi Fiorio iz Atlantic Grupe d.d. koja je prva stigla do cilja u pojedinačnoj konkurenciji ženskih trkača.

Partner MAGENTA 1 B2B RUN događanja je Hrvatski Telekom, za organizaciju se brine Run&Trek, prva trgovina specijalizirana za trčanje u Hrvatskoj, a suorganizator projekta je agencija 404.

'U Hrvatskom Telekomu stalno vodimo brigu o zdravlju zaposlenika te razvijamo programe kojima želimo reducirati stres, stvoriti dobro radno okruženje i poboljšati osjećaj zadovoljstva. Sport u tome svakako ima veliku ulogu, i zato potičemo naše zaposlenike da se uključe u fizičke aktivnosti poput MAGENTA 1 B2B RUN utrke i steknu zdrave navike, ali i da se zbliže međusobno i s kolegama iz drugih kompanija', izjavila je Marija Felkel, članica Uprave Hrvatskog Telekoma zadužena za ljudske resurse.

  • +8
Magenta 1 B2B Run 2017 Izvor: Hrvatski Telekom / Autor: Mladen Lončar

Iduće događanje održava se u Osijeku 14. lipnja dok će se velika završnica kao i svake godine održati u Zagrebu 13. rujna ove godine, a više detalja možete saznati putem službene web stranice: http://www.b2brun.hr/

Više informacija o utrci možete naći i na MAGENTA 1 B2B RUN Facebook stranici.