I NIJE POŠTENO, ZAR NE?

Viola u Maksimiru 1.500, a Boysa u Mariboru 'nula'

20.08.2012 u 12:15

Bionic
Reading

Nogometne se utakmice igraju, odnosno barem bi se trebale igrati, zbog navijača. No u slučaju utakmice play-offa pretkola Lige prvaka dogodio se presedan, jer iz Dinama su poslali obavijest u Maribor kako njihovi navijači nisu zainteresirani za dolazak te da im ulaznice ni ne trebaju osigurati

I dok su se u Maksimiru pobrinuli da gostovanje Dinama prođe bez navijača odnosno Bad Blue Boysa, na klupskoj stranici Maribora objavljen je proglas u kojem se pozivaju 'Viole' da putuju u Zagreb i budu podrška svom klubu.

Prema pisanju mariborskog kluba, u maksimiru će njihovih navijača biti 1.500, za što već sada imaju osigurane ulaznice, a cijeli aranžman, uz prijevoz vlakom te osiguranom ulaznicom koštat će 20 eura.

Vlak je osiguran za Viole koje će iz Maribora ići na utakmicu, a iz drugih slovenskih gradova put Zagreba krenut će busovima.

Zanimljivo je objašnjenje stiglo iz Dinama, prema kojem među njihovim navijačima nije bilo zainteresiranih za odlazak u sto kilometara udaljeni Maribor te da su iz tog razloga domaćinima sugerirali da ulaznice mogu slobodno prodati svojim navijačima.

Naravno, takvo objašnjenje razljutilo je Boyse, koji su zbog Dinama putovali i na 'kraj svijeta', a kamoli ne bi u Maribor.