JOŠ NIŠTA OD ODLASKA

Villas-Boas: Ponude za Modrića nisu zadovoljavajuće

19.07.2012 u 08:49

Bionic
Reading

Peripetije oko (ne)odlaska Luke Modrića iz Tottenhama i dalje nemaju kraja. I dok se naveliko priča kako je hrvatski reprezentativac na pragu madridskog Reala, na White Hart Laneu hladno tvrde – ponude za Luku nisu zadovoljavajuće

I ovog ljeta je Luka Modrić jedna od glavnih tema medija. Dok je prošlog ljeta bio aktualan njegov prelazak u Chelsea koji se na kraju nije dogodio, ovog puta se ponavlja ista priča, ali sada je u glavnoj ulozi Real Madrid. Modrić želi u Madrid, no u njegovom Tottenhamu ne popuštaju.

'Još je uvijek Luka Modić Tottenhamov nogometaš, sa svim pravima i obvezama koje ta činjenica nosi', ustvrdio je menadžer Tottenhamove nogometne momčadi Andre Villas-Boas u srijedu navečer.

Odgovorio je Villas-Boas na novinarsko pitanje hoće li Luka Modrić u četvrtak krenuti s treninzima u londonskom klubu i hoće li u nedjelju s ostatkom momčadi otputovati na američku turneju.

'Situacija je komplicirana. Modrićev odlazak, samim time i ostanak, i dalje visi u zraku. Očekujem da će se ponašati kao igrač Tottenhama sve dok to i jest', dodao je Portugalac u izjavi koju je dao nakon prve pripremne utakmice njegove momčadi ovog ljeta, u kojoj je Tottenham pobijedio trećeligaša Stevenega 2:0 pogocima Islanđanina Sigurdssona i Španjolca Falquea.

Modrić bi se treninzima svog dosadašnjeg kluba, čiji dobar dio momčadi radi već deset dana, trebao priključiti u četvrtak.

'Kontinuirano Modrića traže tri kluba. No, važno je da Tottenham drži svoj stav. Modrićeva će situacija i dalje ostati kakva je sad sve dok predsjednik Levy ne dobije zadovoljavajuću ponudu.'

'Luka je inteligentan čovjek i razumije da klub mora braniti svoje interese. Ponuda koju zasad imamo za njega ne zadovoljava predsjednika. Kad dođe zadovoljavajuća, Luka će moći otići.'