mora na dodatne pretrage

Vijest iz Milana koju Dalić ne želi čuti; koliko je teška Perišićeva ozljeda?

12.02.2018 u 13:15

Bionic
Reading

Milanski Inter u nedjelju je nakon više od dva mjeseca upisao prvu pobjedu, ali dosta je problema donijela utakmica protiv Bologne

Nogometaši Intera napokon su upisali pobjedu, svladavši u nedjelju u 24. kolu talijanskog prvenstva Bolognu sa 2:1, a hrvatski veznjak Marcelo Brozović ponovno je bio asistent.

  • +6
Serie A, Inter - Bologna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I u prošlom kolu u susretu protiv Crotonea (1:1) Éder je bio strijelac za Inter na asistenciju Brozovića.

Međutim, navijači su očito nezadovoljni Brozovićevim igrama te su ga pri zamjeni u 58. minuti ispratili zvižducima. Hrvatski reprezentativac na ironičan je zapljeskao i na taj način odgovorio tribinama.

Trener Spalletti ovako je komentirao Brozovićevu reakciju.

'Klub ima svoja pravila, a Brozović je ovim potezom samog sebe eliminirao'.

Drugim riječima, 'Epic Brozo' možda se sâm izbacio iz momčadi.

No, još gore vijesti stigle su tijekom ponedjeljka.

Naime, drugi hrvatski reprezentativac, Ivan Perišić, koji je odigrao cijelu utakmicu, pri jednom je padu 'tresnuo' na rame koje je operirao prije pet godina. Istina, junački je stisnuo zube i odradio svih 90 minuta, ali bol koju je osjetio donijela je brige Inetrovoj liječničkoj službi i hrvatski reprezentativac tijekom ponedjeljak morao je na dodatne pretrage.

Nadajmo se samo da nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi jer Ivana Perišića za SP u Rusiji trebamo spremnog i u punoj natjecateljskoj formi.

Također, na ovoj utakmici trener Spalletti svestranog Perišića s krilne pozicije prebacio je u vezni red i dodao kako će to Ivanaova pozicija biti u budućnosti.