SLIJEDI SUSPENZIJA?

Teške riječi trenera Intera: Brozović je ovime samog sebe eliminirao!

12.02.2018 u 08:18

Bionic
Reading

Luciano Spalletti dao je naslutiti kako će Inter kazniti Marcela Brozovića nakon što je prilikom izlaska iz igre u nedjeljnoj utakmici protiv Bologne ironično pljeskao navijačima koji su mu zviždali...

Naš 25-godišnji veznjak proživljava još jednu burnu sezonu u crno-plavom dresu, što je kulminiralo sukobom s navijačima na utakmici protiv Bologne ovog vikenda.

  • +9
Marcelo Brozović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, iako je asistirao za pogodak Brozović je prilikom izlaska iz igre nagrađen glasnim zvižducima publike, a na to je reagirao ironično joj plješčući, što je dodatno razljutilo okupljene na tribinama.

Ako je vjerovati onome što je rekao Luciano Spalletti nakon utakmice čini se da bi Brozovića mogla čekati novčana kazna ili čak suspenzija zbog ovog poteza.

'Klub ima svoja pravila, a Brozović je ovim potezom samog sebe eliminirao,' izjavio je trener Intera.

Ovo nije prvi put da je Marcelo upao u nevolje tijekom četiri sezone provedene u Interu. Već je bio na 'hlađenju' kod Franka de Boera s kojim je imao vrlo loš odnos i odahnuo je kad je Nizozemac smijenjen. Među navijačima također nije omiljen, što zbog svojih veselih objava na Instagramu u trenucima dok momčad gubi utakmicu za utakmicom, što zbog stalnih priča o transferu i uvjerenju koje je stvoreno da Brozović zapravo ne želi još dugo biti dio momčadi.

Ove zime trebao je naš reprezentativac preseliti u Sevillu, no upravo je Spalletti zaustavio taj posao. Talijanski stručnjak čini se da je time pogriješio, jer sada ima tempiranu bombu u svlačionici s kojom će se morati boriti do kraja sezone...