HULIGANI U AKCIJI

[VIDEO] Užas u susjedstvu: Nakon ispadanja iz lige nezadovoljni navijači preskočili ogradu i fizički napali igrače svoga kluba

25.05.2022 u 09:17

Bionic
Reading

U sjeni nemilih događanja na autocesti A1 i sukoba pripadnika Torcide i policije ostao je događaj iz susjedne Bosne i Hercegovine

Tamo su navijači, nakon poraza koji je za klub čiji su simpatizeri značio ispadanje iz lige, pohrlili na igralište i krenuli u lov i fizički obračun s igračima.

Naime, nakon poraza Rudara iz Prijedora kod Radnika u Bijeljini 5:2 gostujući navijači su preskočili ogradu i krenuli u obračun s igračima kluba kojeg 'podržavaju'.

Kako to izgleda kada ulica uzme konce vođenja kluba u svoje ruke vidi se iz ovih degutantnih scena u kojima su igračima podvrgnuti verbalnom i fizičkom nasilju. Bilo je snažih udaraca, a dužni im nisu ostali ni igrači. Video prikazuje i kako navijači od igrača traže da skinu dresove s jasnom porukom kako svojom igrom nisu zaslužili nositi iste. 

Video se proširio društvenim mrežama, a divljačko ponašanje navijača naišlo je na oštru osudu javnosti. Kako javljaju bosanskohercegovački mediji najgore su prošli igrači Rudara Stefan Dojčinović i Nemanja Marić.