borba za trofej

[VIDEO] Trener Gorice 'potpalio vatru': Na Poljud dolazimo po pobjedu, nadam se da ćemo okrenuti publiku kontra Hajduka

01.03.2022 u 12:52

Bionic
Reading

Nogometaši Gorice u srijedu (17.30, HNTV, MAXtv) gostuju na Poljudu u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Prije posljednjeg treninga na Gradskom stadionu i putovanja u Split, trener Krunoslav Rendulić i igrač Josip Mitrović najavili su dvoboj protiv Hajduka.

'Nećemo bježati od činjenice da je Hajduk favorit. Nama je to utakmica sezone jer možemo zabilježiti prvi i povijesni ulazak u finale Kupa. Nema dvojbe da ćemo dati sve od sebe da iznenadimo Hajduk i uđemo u finale', rekao je uvodno trener Rendulić pa nastavio:

'Hajduk ima kvalitetu, ali imamo ju i mi. Idemo se nadigravati u Split i zanima nas samo pobjeda. Naravno da imamo respekt prema Hajduku, međutim, ne treba se ničega plašiti već pokušati napraviti sve za pobjedu, Očekuje se pun Poljud, psihološka priprema je važna. Rekao bih da je to za Splićane dvosjekli mač u slučaju da im stvari krenu u pogrešnom smjeru. Nadam se da ćemo dobro parirati, zabiti gol na vrijeme i da ćemo prisiliti publiku da bude kontra njih' - zaključio je Rendulić.

'Malo smo umorni. Iza nas je zahtjevna utakmica protiv Lokomotive, ali motiva, želje i volje ne nedostaje. Moramo dati sve od sebe, biti na 120 posto, to je jedini recept. Nema druge nego boriti se i nadati najboljem rezultatu, a puni Poljud je samo dodatna motivacija za nas', kazao je Josip Mitrović.