UŽAS

Trojica mladih nogometaša preminula su proteklog tjedna od posljedica srčanog udara na nogometnim igralištima. Među njima je i igrač senjskog Nehaja

26.12.2021 u 09:00

Bionic
Reading

Nova smrt na nogometnom igralištu šokirala je sportski svijet. Za vrijeme zagrijavanja za utakmicu omanskog prvenstva između njegovog Muscata i Al Suwaiqa pozlilo je nogometašu Mukhaledu Al-Raqadiju

Ovaj se dvadesetdevetogodišnjak srušio na travnjak. Doživio je srčani udar i pao. Pomoć mu je odmah ukazana, a u kritičnom stanju prevezen je u bolnicu gdje mu se nastavila ukazivati pomoć.

Na igralištu su u šoku i suzama ostali igrači obiju momčadi, suci i treneri koji su u suzama iščekivali vijesti o Al-Raqadiju. Nekoliko sati kasnije je preminuo.

Ovo je treći slučaj smrti mladih nogometaša od posljedica srčanog udara u svijetu u samo tjedan dana. Igrač trećeligaša Nehaja Marin Čačić je preminuo nekoliko dana prije svog 24 rođendana. Nije se osjećao dobro na utakmici malonogometnog turnira u Gospiću, izašao je iz igre, potom se srušio dok je bio na klupi i nažalost preminuo u riječkom KBC-u.

Zastoj rada srca je bio koban i za egipatskog golmana Ahmeda Amina koji je također preminuo tijekom ovog tjedna.