KAKVE VELIČINE!

[VIDEO] Što povezuje Tonija Kukoča i Ivana Rakitića osim ljubavi prema Hrvatskoj; njihov video razgovor postao je hit, a pao je i ludi dogovor

01.12.2021 u 14:25

Bionic
Reading

Kakve sportske veličine Hrvatska ime i koliko znače za promidžbu imena naše zemlje najbolje pokazuje primjer gostovanja košarkaškog genija Tonija Kukoča i izvanserijskog nogometaša Ivan Rakitić u podcastu za službeni kanal NBA Europe

Trenutak kada se Rakitić u obraćanju Kukoču naježi jer ima čast razgovarati s jednom takvom sportskom veličinom uvod je u fantastičan podcast kojeg svakako vrijedi pogledati.

'Dobro sam, samo je hladno ovdje u Chicagu', odgovorio je Kukoč na pitanje dobrodošlice. U tren oka pao je prijedlog za partiju golfa.

'Moraš doći do mene u Sevillu, ja živim u golf klubu. Ovdje se prije nekoliko godina igrao PGA Tour, uživat ćeš', uzvratio je Rakitić.

Kukoč je pristao, zahvalio se Raketi na lijepim riječima i rekao kako s velikim zanimanjem prati Ivanovu karijeru.

'Dijelim iste osjećaje. Igrao sam nogomet, kao i moj otac. Barcelona je jedan od mojih omiljenih klubova, posebno dok ste dok ste ti i Messi igrali za nju. Što tek reći o nastupima za reprezentaciju i uspjehu na Svjetskom prvenstvu. Neopisivo!'

U prvom planu podcasta bila su njihova svjedočanstva igranja sa svjetskim sportskim velikanima, najboljim košarkašem svih vremena Michaelom Jordanom, odnosno s Lionelom Messijem, dobitnikom Zlatne lopte i to sedmi puta u karijeri.

Zaključak je kako ni jedan ni drugi ne bi bili što jesu nisu imali takve suigrače uz sebe.

'Jordan je svjestan da momčad donosi uspjeh. Mnogi od tih igrača bi igrali samo pet do deset minuta, ali bi donijeli točno ono što je potrebno za pobjedu. Messi i Jordan su najveći u svojim sportovima, ali bez momčadi ne bi bilo ništa od njih', rekao je Kukoč.

'Da, ali ono što je Jordan za svjetsku košarku, ti si za našu. Svaki hrvatski klinac prije nego što prvi put uhvati košarkašku loptu zna tko je Toni Kukoč', poentirao je Rakitić.

'Hvala ti puno, ali isto vrijedi i za tebe. Veličanstveno je što si sve postigao s klubom i reprezentacijom. Ne smijemo zaboraviti ulogu trenera. Hrvatskoj doista ima puno talenta, ali i odličnih trenera. To je prvi preduvjet za uspjeh, a drugi je da moraš imati i malo sreće', naglasio je Kuki pred milijunskim auditorijem.

Rakitić je izrazio želju dolaska u Chicago na što je Kukoč spremno rekao:

'Ma naravno, samo dođi! Provest ću te da saznaš sve o Bullsima. Sve što te bude zanimalo.'

Raketa je maestralno zaključio razgovor:

'OK, onda imamo dogovor. Prvo ćemo na golf u Sevillu pa na Bullse u Chicago i za kraj zajedno ljetujemo u Hrvatskoj.'