IZVAN KONTROLE

[VIDEO] Skandal na Roland Garrosu; divljački ispad ruskog tenisača završio samo s opomenom. Svi se pitaju što bi bilo da je ovo napravio Đoković?

25.05.2022 u 08:22

Bionic
Reading

Novi skandal na Roland Garrosu! Ovoga puta u glavnoj ulozi bio je ruski tenisač Andrej Rubljov, koji je potpuno izgubio živce nakon izgubljenog prvog seta u tie-breaku.

Skandal na Roland Garrosu! Ovoga puta u glavnoj ulozi bio je ruski tenisač Andrej Rubljov, koji je potpuno izgubio živce nakon izgubljenog prvog seta u tie-breaku.

Potpuno nekontroliran i frustriran Rus je dok je odlazio na odmor između setova prvo svom snagom napucao lopticu koja se odbila i skinula kapu dječaku zaduženom za ravnanje terena. Video se brzo proširio društvenim mrežama, a možete ga pogledati OVDJE.

Bolje je i ne pomisliti kakve je posljedice mogao imati ovaj nekontrolirani čin ruskog tenisača da je loptica pogodila mladića u oko ili nos.

Za ovo divljaštvo kažnjen je tek opomenom. Logično, odmah su se povukle paralele sa slučajem Novaka Đokovića koji je zbog slične situacije diskvalificiran s US Opena.

Ispadima Rubljova tu nije bio kraj. Na putu mu se našla i bočica vode koja ga je  čekala na klupi. I nju je snažno bacio od pod. Za ovaj čin nije niti opomenut. Na kraju je dobio meč protiv Soonwoo Kwona  iz Južne Koreje 3:1, ali se i jako zamjerio publici.