SuperSport HNL

[VIDEO] Pogledajte najbolje golove 3. kola SuperSport HNL-a; Livaja je dvaput majstorski zabio, a i na Rujevici je bilo zanimljivo. Poznata je i najbolja momčad!

01.08.2022 u 10:26

Bionic
Reading

Na pet utakmica 3. kola SuperSport HNL-a palo je ukupno 12 golova. Dinamo je bio efikasan, svladao je Istru 1961 4:1, ali sav je šou 'ukrao' Marko Livaja s dva sjajna gola za pobjedu Hajduka u Varaždinu. I navijači na Rujevici su u remiju Rijeke i Gorice vidjeli dva dobra gola

Ovo su 3. kolo SuperSport HNL-a otvorili još u petak Šibenik i Lokomotiva. Na Šubićevcu je bilo napeto do samog kraja, a domaćin je na kraju slavio 2:1.

S te smo utakmice izdvojili gol za 2:0 Šibenika kojeg je zabio Bernardo Matić u 74. minuti susreta. Dobro je ispratio akciju svojih suigrača i matirao gostujućeg golmana. Tom je golu prethodio duel Čopa i Mersinaja gdje je izgledalo kako je Čop napravio prekršaj pri uzimanju lopte, međutim nakon VAR pregleda gol Matića je priznat.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

U petak su svoj susret na Maksimiru odigrali Dinamo i Istra 1961. 'Modri' su bili uvjerljivi, slavili su 4:1, a s te smo utakmice izdvojili tri gola.

Prvi je onaj za 2:0 vodstvo Dinama. U 32. minuti Boško Šutalo je zabio u svom debiju za 'modre'. Bočkaj je ubacio iz slobodnog udarca, a Šutalo zabio glavom.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Lijep je gol zabio i Petar Bočkaj u 80. minuti utakmice za vodstvo Dinama 3:0.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Sudbinu Istre 1961 zapečatio je azerbajdžanski napadač u redovima Dinama, Mahir Emreli. Zabio je za konačnih 4:1 u 88. minuti.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Subota je ponudila samo jednu utakmicu, onu između Varaždina i Hajduka. Istina, 'bili' nisu briljirali, ali zato imaju majstora nad majstorima - Marka Livaju. S dva sjajna gola Livaja je 'pokopao' Varaždince i osigurao Hajduku tri boda.

Načeo je Livaja Varaždin u 29. minuti, sjajno je zabio iz okreta...

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Pobjedu Hajduka Mako Livaja je potvrdio svojim drugim golom i to u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Odigrao je dupli pas s Krovinovićem, a onda majstorski potkopao loptu i lobao nemoćnog Zeleniku za 2:0. Majstor ostaje majstor!

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Rijeka i Gorica su u nedjelju odigrali zanimljivu utakmicu na Rujevici. Bilo je tu svega, pregršt prilika, posebice u samoj završnici utakmice. A gledatelji su vidjeli dva lijepa gola.

Rijeka je povela u 39. minuti preko Frigana. Ampem je na sredini terena presjekao loptu, proigrao Frigana, koji je pucao s 20 metara pogodivši od vratnice za 1:0.

Rijeka - Gorica 1:0 (Matija Frigan, 39) Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/croatel

Gorica je uspjela izjednačiti u 77. minuti golom Anthonyja Kalika. Slovak Matuš Vojtko je ubacio s lijeve strane, a australski veznjak sjajno je pratio akciju i pogodio za 1:1.

Rijeka - Gorica 1:1 (Anthony Kalik, 77) Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/croatel

Poznata je i najbolja momčad 3. kola SuperSport HNL-a u kojoj je očekivano najveću ocjenu među napadačima dobio Marko Livaja koji je vrlo rano ulovio TOP formu.

Više informacija i statistika pogledajte OVDJE.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore