Top 5 golova 6. kola hT Prve lige

[VIDEO] Pogledajte još jednom fantastične kontre Istre kojima je srušila Osijek i druge najbolje poteze s domaćih terena

23.08.2021 u 07:38

Bionic
Reading

Pogledajte najbolje golove šestog kola Hrvatski Telekom Prve lige

Ni šesto kolo Hrvatski Telekom Prve lige nije razočaralo. U pet odigranih utakmica vidjeli smo osam golova, a pravu senzaciju priredili su nogometaši Istre 1961 koji su na domaćem terenu s visokih 2:0 pobijedili lidera prvenstva Osijek i tako ga privremeno skinuli s vrha.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Hrvatski Dragovoljac je nakon poraza od Hajduka od 0:1 smijenio trenera i na klupu doveo Davora Mladinu. Istim rezultatom je Gorica pobijedila Slaven Belupo i Dinamo Lokomotivu, dok je u zadnjoj utakmici kola Rijeka preokretom slavila s 2:1 protiv Šibenika.

Nakon šest odigranih kola prvi je, nakon dugo vremena, Hajduk s 13 osvojenih bodova, a jednako toliko ima i drugi Osijek. Slijede Lokomotiva, Dinamo i Rijeka s po 10 bodova i utakmicom manje od vodećeg dvojca.

Šesta je Gorica s devet bodova iz šest utakmica, a sedma Istra 1961 koja je u pet utakmica osvojila šest bodova. Slijedi Slaven Belupo sa pet bodova iz šest utakmica, pa Šibenik s četiri i Hrvatski Dragovoljac s nula osvojenih bodova.

I ove sezone nastavljamo s najboljim golovima s domaćeg terena. Nakon šestog kola smo za vas izdvojili najboljih pet golova koje možete pogledati u videu ispod teksta.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.