chelsea ga čeka

Video ozlijeđenog Morate i supruge izazvao pomutnju, pa odmah uklonjen

12.02.2018 u 12:35

Bionic
Reading

Španjolac Alvaro Morata od ove je sezone napadač Chelseaja, a u 20 prvenstvenih nastupa zabio je deset golova. No, Morata već mjesec dana nije na dispoziciji treneru Conteu

Odlični napadač koji pravu priliku nije dobio samo u 'svom' Realu, Alvaro Morata, nakon Juventusa, sada se dokazuje i u Chelseaju. Ulazak u novu sezonu nio je odličan, ali sada ga je zaustavila ozljeda.

  • +7
FC Chelsea Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o ozljedi leđa, zbog čega od 17. Siječnja i okršaja u FA kupu protiv Norwicha, nije odigrao ni jednu utakmicu.

Ono što je intrigantno jest izjava trenera Contea koju je dao prošlog petka.

'Ne znam kad će se vratiti. Pokušavamo naći rješenje za bol u njegovim leđima. Ako me pitate, možda mu treba dan, možda mjesec, a možda ga neće biti do kraja sezone. Zabrinut sam za ovu sezonu'.

Međutim, na društvenim mrežama pojavila se snimka plesa i nekoliko trenutaka nježnosti (pogledjate OVDJE) koju je objavila njegova supruga Alice Campbell, a na kojoj je jasno vidljivo da ju Morata diže bez imalo problema. Drugim riječima, stanje u kralježnici odnosno leđima trebala bi biti dobro jer inače je ne bi smio ni pomisliti dizati.

Morata je ovih dana posjetio i stručnjaka za ovu vrstu ozljeda, njemačkog liječnika Petera Wehlinga, koji bi trebao procijeniti u kakvom je stanju Moratina ozljeda te hoće li biti spreman za utakmicu Lige prvaka protiv Barcelone.

No, dok se čeka kako će se rasplesti situacija oko Moratine ozljede, na društvenim mrežama brojni navijači Chelseaja kritiziraju španjolskog napadača, dok ga drugi pak brane i uvjerenja su da je problem u treneru Conteu.

Očito shvativši da bi zbog svega toga njezin odabranik mogao imati probelma, nakon nekoliko minuta Alice campbell obrisala je spomenuti video.