ŠAKAČKI TIME OUT

[VIDEO] Ovo je kazna za udaranje suigrača. Što bi bilo da ga je šakom pogodio navijač?

11.04.2023 u 10:16

Bionic
Reading

Stigla je kazna za skandalozno ponašanje igrača Minnesote. Ona ja skandalu dala novu dimenziju

Francuski centar Rudy Gobert, član NBA momčadi Minnesota Timberwolvesa, tijekom nedjeljnog dvoboja protiv New Orleans Pelicansa udario je šakom u prsa suigrača Kylea Andersona, uslijedila je isprika, a onda i kazna.

Kako javlja javlja uvijek vjerodostojni NBA insajder Adrian Wojnarowski Gobert je kažnjen s jednom utakmice neigranja na play-in turniru i to protiv LA Lakersa.

"Minnesota Timberwolves je suspendirala centra Rudyja Goberta na jednu utakmicu nakon jučerašnjeg incidenta. Gobert će odslužiti svoju momčadsku suspenziju tijekom sutrašnje utakmice protiv Los Angeles Lakersa," poručili su iz kluba. Preblaga kazna, no interes je kluba da Gobert što prije zaigra. NBA se nije oglasio, a mi se pitamo što bi bilo da je Andersona šakom udario neki navijač.

Američki mediji navode kako su u klubu nezadovoljni i Andersonovom ulogom koji je verbalnim uvredama započeo svađu.

Minnesota će na "play-in" turniru imati dvije prilike za ulazak u doigravanje.

Prvu u noći s utorka na srijedu u gostima kod Los Angeles Lakersa, a u slučaju poraza u toj utakmici i drugu u noći s petka na subotu na svom parketu protiv pobjednika susreta između Pelicansa i Oklahoma City Thundera.

Podsjetimo, tijekom minute odmora u prvom poluvremenu utakmice koja je izravno odlučivala o osmom mjestu u Zapadnoj konferenciji kod vodstva peicansa 48:36 Gobert i Anderson su se porječkali na klupi, a onda je Gobert udario Andersona. Odmah potom Wolvesi su odlučili poslati Goberta kući.

Wolvesi su u nastavku dvoboja uspjeli preokrenuti, pobijediti sa 113:108 te će u 'play-in' turniru imati dvoje prilike za ulazak u doigravanje.

Gostujući susret s Lakersima na rasporedu je u noći s utorka na srijedu, a u slučaju poraza u toj utakmici i drugu u noći s petka na subotu na svom parketu protiv pobjendika susreta između Pelicansa i Oklahoma City Thundera. Pelicansi će, pak, morati pobijediti dvije utakmice u 'play-inu' kako bi nastavili sezonu.

Nakon što se 'ohladio' Gobert se ispričao kako Andersonu tako i klubu. 'Emocije su me izdale. Nisam smio reagirati kako sam reagirao bez obzira na to što je rečeno. Želim se ispričati navijačima, organizaciji i pogotovo Kyleu, kojega volim i poštujem kao suigrača', napisao je.

Kako je izgledao sporni time-out pogledajte OVDJE.