BRAVO DEČKI!

[VIDEO] Ovaj je selfie Mektića i Pavića obišao i oduševio svijet. Ako nije u pitanju teniska fotografija godine ne znamo što je...

08.07.2022 u 08:28

Bionic
Reading

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić igrat će finale i braniti naslov pobjednika Wimbledona u konkurenciji parova. Osim igrom ova dva uzorna sportaša plijena pozornost i svojim ponašanjem

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić igrat će finale i braniti naslov pobjednika Wimbledona u konkurenciji parova. Oni su jučer u polufinalu trećeg teniskog Grand Slam turnira sezone pobijedili Kolumbijce Sebastiana Cabala i Roberta Faraha sa 6-7 (2), 7-6 (0), 4-6, 6-2, 7-6 (4) nakon četiri sata i 22 minute igre.

Mektić i Pavić su time došli do 11. uzastopne pobjede u Wimbledonu i sada su samo na korak od obrane naslova.

Bio je to neobičan meč u kojem je Pavić u završnici prvog seta ozlijedio desnu ruku i praktički do kraja igrao koristeći ju samo za izbačaj na servisu. Mektić je Pavićevim reketom dobio po usnici, a nakon trećeg seta uslijedila je pauza kako bi se zatvorio krov, no mehanizam je zapinjao pa se sve odužilo.

Najviše pozornosti izazvao je udarac Pavića reketom u glavu svog suigrača. Mektić je sjeo na klupu, izvadio mobitel da vidi jesu li svi zubi na broju i o kakvoj je ozljedi riječ. Srećom, radilo se samo o posjekotini. Nakon toga pao je i selfie, a u kadar se prvo ubacio Pavić, a nakon njega i Kolumbijac Farah.

Malo je reći da su izazvali oduševljenje među navijačima i kako je snimka ovog događaja postala hit na internetu.

Mektićevu ozljedu i nastajanje selfija godine pogledajte OVDJE.