ATP Adelaide

[VIDEO] Novak Đoković izgubio prvi set, pa vikao prema tribini: Izađi! Galamio je i na Ivaniševića, a onda je stigao preokret

08.01.2023 u 12:27

Bionic
Reading

Bivši svjetski teniski br. 1, Srbin Novak Đoković u Adelaideu je stigao do finala, a tamo mu je protivnik Amerikanac Sebastian Korda

Đoković je u neizvjesno završnici izgubio prvi set u tie-breaku, a kada je sjeo uz teren, pogledao je prema tribini gdje su se nalazili članovi njegovog stručnog stožera, na čelu s Goranom Ivaniševićem.

Očito ljutit zbog gubitka seta, ali i možebitnih krivih sugestija, Novak je vikao 'Izađi, izađi...', a popularni 'Zec' ostao je u čudu..

Ipak, te su povici bili upućene njegovom bratu Marku, a koji je nakon par sekundi i ustao te otišao s tribine.

Ubrzo su se ustali i agenti Edoardo Artaldi i njegova supruga Elena Cappellaro, ujedno i voditeljica odnosa s javnošću srpskog tenisača, a u Đokovićevu timu ostali su samo Ivanišević i fizioterapeut Claudio Zimaglia.

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

U drugom setu, pri rezultatu 3:3 povikao je i prema Goranu Ivaniševiću: Što je, što je!!

Očito mu je trebao takav ispušni ventil, jer u nastavku meča Đoković je osvojio sljedeća dva seta, sa 7:6 (3), 6:4 te nakon tri sata i devet minuta na terenu stigao do turnirske pobjede.

Đoković, dvadesetjednostruki osvajač Grand Slam turnira, igrao je u finalu 131. put, a sada je stigao do 92. naslova u karijeri.

Korda, sin bivšeg češkog asa Petra Korde, peti je put igrao u finalu turnira najviše razine, a slavio je tek u Parmi u svibnju 2021.

Protiv Đokovića je propustio i meč-loptu.

Prvi Grand Slam turnir sezone počet će 16. siječnja, a prošle godine, nakon burnih događaja u Australiji, Đoković nije mogao nastupiti jer nije bio cijepljen protiv koronavirusa.