DODATNA MOTIVACIJA

[VIDEO] NK Istra 1961 objavila poruke potpore uoči finala Kupa od političara i sportaša, a jedna je od trofejnog Line Červara

19.05.2021 u 16:30

Bionic
Reading

Od 20 sati Dinamo i Istra 1961 u Velikoj Gorici igraju za pobjednika Kupa, a Puljani su na dan utakmice na svojoj društvenoj mreži objavila dva zanimljiva videouratka

Danas će trofej Rabuzinovo sunce dobiti novog vlasnika, jer je zadnje dvije sezone u ovom natjecanju slavila Rijeka. Dinamo po 16. ili Istra po prvi puta?

'Modri' su veliki favoriti, ali nadu 'Zeleno-žutima' nitko ne može uzeti. Istrani se uoči same utakmice motiviraju kratkim videima koje objavljuju na društvenim mrežama.

Tako je u utorak pulski prvoligaš objavio uradak u kojem ih navijači Demoni i bakljadom i pjesmom ispraćaju na putovanje u Veliku Goricu gdje se igra finale, a danas su objavljena još dva.

U jednom sami igrači i trener Istre 1961 poručuju što očekuju i za koga će igrati: 'Idemo po pobjedu', 'Igrat ćemo za cijelu Istru', 'Igrat ćemo za naše navijače', 'Igrat ćemo za naš klub', 'Igrat ćemo za našu povijest', 'Igrat ćemo za nas', 'Igrat ćemo za vas koji nas podržavate', 'Igrat ćemo za Pulu', 'Igrat ćemo za Istrijane', 'Uz Vašu pomoć došli smo do finala, borit ćemo se za Vas, idemo osvojiti Kup'.

U drugom videu poslane su poruke potpore istarskih političara, sportša i trenera.

'Navijamo za Istru, navijamo za zeleno-žute, Sretno dečki u finalu. Forza Istra 1961!', poruka je od rukometnog stručnjaka Line Červara.

  • +4
Istra 1961 - Lokomotiva, 34. kolo HT Prve lige Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL