ŠTO JE TO VIDIO?

[VIDEO] Nevjerojatna sudačka pogreška; hrvatski tenisač nakon toga izgubio kontrolu, pale su teške psovke, ali nije pomoglo

26.01.2023 u 18:51

Bionic
Reading

Borna Gojo poražen je u drugom kolu challengera u belgijskom Ottignies-Louvain-la-Neuveu od Mikaela Ymera 6:4, 7:5, a jedna situacija na početku drugog seta razljutila je hrvatskog tenisača

Šveđanin se nakon jednog sata i 29 minuta igre plasirao u sljedeću rundu, a u jednom trenutku Ymer je dobio 'poklon' od suca meča. Naime, u drugom setu kod rezultata 1:0 za Goju na servisu je bio Ymer.

Bilo je 40:40, švedski tenisač je skratio jednu loptu, Gojo je pojurio s osnovne linije i uspio je vratiti, ali oglasio se glavni sudac koji je mislio da je loptica drugi put odskočila prije nego li ju je hrvatski tenisač udario. Poen je tako dosuđen za Ymera, a Gojo je s razlogom poludio.

'Ne, ne, ne. Čovječe, nemaš šanse. Bilo je pred tobom, nije bilo nikakve šanse da dva puta udari', govorio je očajni Gojo koji je nekoliko puta gadno opsovao u razgovoru sa sucem koji svoju odluku nije promijenio.