prekrasno

[VIDEO] Neutješnom Cristianu Ronaldu stigla vrlo emotivna poruka sa stadiona najvećeg rivala; navijači Redsa pokazali veliko srce

19.04.2022 u 21:33

Bionic
Reading

Ovog utorka na Anfieldu se igra najveći derbi engleskog nogometa, Liverpool je domaćin Manchester Unitedu. No, iako je riječ o najžešćim rivalima, navijači Redsa pokazali su veliko srce te uputili poruku podrške utučenom Cristianu Ronaldu

Jedan od najvećih nogometaša u povijesti, Cristiano Ronaldo u ponedjeljak je doživio veliku obiteljsku tragediju. Njegova životna partnerica Georgina Rodriguez nosila je blizance, sina i kćer, ali je tijekom poroda došlo do komplikacija i dječak nije preživio.

Naravno, slavni Portugalac izuzetno je tužan i u teškom emotivnom stanju, te nije bio spreman za utakmicu protiv Liverpoola. Nije niti putovao sa suigračima, no sasvim sigurno dobio je informaciju o prekrasnoj gesti Liverpoolovih navijača.

Jer iako je riječ o najvećim rivalima Manchester Uniteda, navijači Redsa u sedmoj minuti ustali su i iz sve snage zapljeskali u znak podrške Portugalcu.

A kako je bilo na Anfieldu pogledajte OVDJE.