obiteljska tragedija

Shrvani Cristiano Ronaldo večeras neće igrati derbi protiv Liverpoola, ali navijači 'redsa' priredili su mu podršku u najtežim trenucima

19.04.2022 u 15:04

Bionic
Reading

Večeras se od 21 sat na Anfieldu igra najveći derbi engleskog nogometa, Liverpool u 30. kolu Premiershipa dočekuje Manchester United. Na žalost, Cristiano Ronaldo nakon obiteljske tragedije i gubitka sina očekivano neće zaigrati, a navijači Liverpoola priredili su mu posebnu podršku

Cristiano Ronaldo jučer je doživio veliku obiteljsku tragediju. Njegova životna partnerica Georgina Rodriguez nosila je blizance, sina i kćer, ali je tijekom poroda došlo do komplikacija i dječak nije preživio.

'S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju svaki roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće', stoji u zajedničkoj izjavi Georgine i Ronalda koju su objavili na društvenim mrežama te dodali:

'Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek.'

Iz Manchester Uniteda su tako danas potvrdili da Cristiana Ronalda, očekivano, neko vrijeme neće biti u konkurenciji za nastup u dresu 'crvenih vragova', pa će tako propustiti i večerašnji derbi s Liverpoolom na Anfieldu.

'Obitelj je važnija od svega i Ronaldo je uz svoje najmilije u ovom iznimno teškom trenutku. Možemo potvrditi da on neće nastupiti u utakmici protiv Liverpoola na Anfieldu u utorak navečer i ponavljamo zahtjev obitelji za privatnošću. Cristiano, svi mislimo na tebe i tvoju obitelj', stoji u priopćenju Manchester Uniteda.

Ronaldu i obitelji sa svih strana stižu poruke podrške u ovim teškim trenucima, a engleski mediji su objavili da će mu navijači Liverpoola na poseban način pružiti podršku jer znaju kolika je tragedija i tuga kada neko izgubi svoje dijete.

Iako se radi o najvećim protivnicima jasno je da u ovakvim tragičnim situacijama nema mržnje i netrpeljivosti. Otkriveno je da će navijači Liverpoola u simboličnoj sedmoj minuti utakmice jednominutnim aplauzom iskazati podršku Cristianu Ronaldu i njegovoj obitelji u ovim za njih najtežim trenucima.