škoti cijene klasu

[VIDEO] Luka Modrić nije zaslužio ništa drugo osim ovoga; Celticovi navijači najbolje su to dokazali

07.09.2022 u 13:58

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, koji će za dva dana napuniti 37 godina, u utorak je u Glasgowu odigrao još jednu veličanstvenu utakmicu, a svoju je predstavu okrunio pogotkom. U svom stilu, 'vanjskom'...

Kraljevski klub pobjedom 3:0 kod Celtica u Glasgowu otvorio je novu sezonu Lige prvaka u kojoj brani naslov europskog prvaka.

Iako je Celtic pružio odličan otpor i u prvom poluvremenu je imao nekoliko velikih prilika, na kraju je Real Madrid pokazao svoju snagu i u drugom dijelu utakmice, s tri pogotka riješio pitanje pobjednika.

Nakon utakmice u centru pozornosti bio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je pružio još jednu sjajnu partiju.

'Modrićeva vanjska vlada Ligom prvaka, ta slavna vanjska mora postati dio svjetske nematerijalne kulturne baštine pod zaštitom Unesca! Hrvat ju je opet izvukao u Ligi prvaka, a prošle sezone je u ovom natjecanju Chelseaju donio polufinale nezaboravnim dodavanjem za gol Rodrygu. Celticu je sad zabio golčinu', divila se Marca Modrićevom golu.

Najatraktivniji sportski sadržaj ja na MAXtv-u! Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija OVDJE.

A da su njegovu klasu prihvatili svi, pa i protivnički navijači, vidjelo se i sinoć na Celtic Parku, u 80. minuti utakmice kada ga je Carlo Ancelotti odlučio izvesti iz igre.

Naime, Modrić je prilikom izlaska s terena dobio velike ovacije s tribina i pljesak Celticovih navijača koji su tako na fantastičan način ispratili Hrvata što najbolje dokazuje o kakvom se nogometašu radi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Arenasport
  • +4
Celtic - Real Madrid, 1. kolo Lige prvaka, 2022/23. Izvor: EPA / Autor: ROBERT PERRY