kakav gospodin

[VIDEO] Legendarni Dider Drogba 'ukrao' Lionelu Messiju svu pozornost na dodjeli Zlatne lopte: O ovome će se još dugo pričati

03.12.2019 u 20:20

Bionic
Reading

Didier Drogba prisjetio se utakmice od prije 10 godina u kojoj je Barcelona teško oštetila Chelsea pomoću sudaca, a onda napravio i selfie s Kylianom Mbappéom koji se nakon te utakmice htio slikati s njim

Lionel Messi je po rekordni šesti put osvojio Zlatnu loptu, ali u zvijezdu večeri se prometnuo legendarni napadač iz Obale Bjelokosti Didier Drogba. Bivša zvijezda Chelseaja prisjetila se jednog događaja od prije 10 godina i zaradila ovacije cijele dvorane.

'Prije 10 godina, nakon utakmice Chelseaja i Barcelone prišlo mi je jedno dijete i htjelo se fotografirati. Odbio sam ga zbog onih sramotnih sudačkih odluka, a kasnije sam saznao da je to dijete bilo Kylian Mbappé. Sada mu vraćam dug', rekao je Droga i pozvao sve da ustanu i zaplješću čudesnom francuskom napadaču koji je prošle godine osvojio nagradu za najboljeg mladog nogometaša.

Nakon ovog Drogbinog govora uslijedio je selfie za povijest, a čak ni Messi nije mogao ostati ravnodušan iako ga je Drogba zapravo bocnuo spominjući spornu utakmicu u kojoj je Barcelona preko suca teško oštetila Chelsea.

Drogbinu pobjedu i Mbappéovu sreću nakon selfieja koji je čekao dugih 10 godina pogledajte u videu.