VEČER ZA ZABORAV

[VIDEO] Kaliniću srušeni europski snovi: Ovaj kiks mu nije trebao!

10.03.2017 u 09:26

Bionic
Reading

Nakon senzacionalnog izbacivanja Tottenhama, belgijski Gent doživio je brodolom u Europskoj ligi, izgubivši kod kuće od lokalnog rivala Genka s 5:2. Lovre Kalinić nije odigrao sjajnu utakmicu i krivac je za drugi primljeni pogodak...

Bivši golman Hajduka stigao je ove zime u Belgiju i odmah se nametnuo kao prvi golman momčadi koju vodi Hein Vanhaezebrouck.

Gent ne briljira u belgijskom prvenstvu, ali u Europskoj ligi uspio je kreirati senzaciju i izbaciti iz natjecanja Tottenham pa su i klupske ambicije narasle, no spuštena je momčad na zemlju ovog četvrtka u obračunu s lokalnim rivalom Genkom.

Kalinić je možda protiv londonskih Spursa odigrao dvije vrlo dobre utakmice, ali protiv Genka nije imao svoj dan i primio je pet komada u porazu 5:2. Posebno je loše reagirao kod drugog kada je odletio u prazno nakon kornera, što se golmanu ne bi smjelo događati.

Lovre se tako uklopio u sivilo svoje obrane koja je igrala početnički cijelu utakmicu pa su napadači Genka pred hrvatskog golmana nevjerojatno lako izlazili i zabijali.

Kalinićevi europski snovi za ovu sezonu su srušeni. ako se ne dogodi u uzvratu preokret u stilu Barcelone, jer sve osim pobjede 4:0 neće biti dovoljno Gentu za prolazak dalje...