prilično se osramotio

[VIDEO] Igrač kojeg je Manchester City platio 117 milijuna eura pijan padao s nogu, a reakcija trenera iznenadila je mnoge

08.02.2022 u 18:23

Bionic
Reading

Najskuplji nogometaš u povijesti Manchester Cityja, Jack Grealish, za kojeg su Građani u ljeto 2021. platili 117,5 milijuna eura Aston Villi, izazvao je skandal. Najgore po njega jest što su ga snimile i kamere, u alkoholiziranom stanju ispred jednog puba

Nakon privođenja Mendyja zbog optužbi za čak osam silovanja, pa potom afere Kylea Walkera koji vara suprugu gdje god stigne, u Manchester Cityju opet novi problemi.

Naime, pojavila se snimka pijanog Jacka Grealisha, koji je u nedjelju, dan nakon pobjede nad Fulhamom u FA Cupu, odlučio si dati oduška. No, očito je pretjerao, za razliku od svojih suigrača, Kylea Walkera i Riyada Mahreza, koji su bili s njime, ali posve trijezni.

Grealish je pijan pokušavao ući u jedan pub, ali mu osiguranje nije dopustilo ulazak. Dodatni Grealishov propust je bio taj što je želio ući na glavni ulaz, s običnim 'smrtnicima', umjesto na stražnji, na koji inače ulaze ovakve zvijezde.

I jasno, kada su ga redari vidjeli kako se 'nakitio', ulaz mu je bio zabranjen. Čisto zbog reputacije pred drugim gostima.

Naravno, ta scena bila je i jedna od tema koja je zanimala engleske novinare. A Pep Guardiola se snašao te je odgovorio ovako.

'Jako sam uzrujan jer mene nisu pozvali i ne sviđa mi se to. Idući put neka me pozovu pa ćemo na večeru, u 20 sati, popiti pivo...'.