6. supersport hnl-a

[VIDEO/FOTO] U sadržajnoj utakmici na sjeveru Hrvatske, Varaždin i Šibenik osvojili po bod, a potez dvoboja svakako je Šegina golčina

20.08.2022 u 20:37

Bionic
Reading

U prvoj utakmici subotnjeg programa 6. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige u Varaždinu su igrali Varaždin i Šibenik, a u sadržajnoj utakmici, momčadi su osvojile po bod. Gosti su poveli golom Čopa, potom je Šego s dva gola donio proekret Varaždinu, ali Delić je iz penala postavio konačnih 2:2

Šibenik je odlično otvorio utakmicu te je pritisnuo domaćina stalnim napadima. Posebno se u tome isticao Delić koji je bio najveća opasnost po Varaždin, a domaćin je u takvoj igri pokleknuo u 24. minuti.

Napadač Šibenika Duje Čop je bio najspretniji u stvorenoj gužvi domaćeg šesnaesterca te je poentirao za 1:0.

Gol Čopa za vodstvo Šibenika Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

No, Varaždinu nije dugo trebalo da vrati situaciju na početak. Pet minuta kasnije s desetak metara je opalio Michele Šego i razgalio domaće navijače.

Varaždin je nakon 5 minuta stigao do izjednačenja, a strijelac je bio Šego Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

U ostatku prvog dijela opet je gotovo isključivo napadao Šibenik, ali bez završne egzekucije. Još je jednom koban po goste bio Šego odmah na startu drugog dijela.

S 20 metara, okružen brojnim suparničkim igračima, Šego je žestoko odapeo i pogodio za preokret i vodstvo domaćeg sastava 2:1.

Šego je zabio senzacionalan gol za vodstvo Varaždina 2:1 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Taj je pogodak očito uzdrmao Šibenčane pa je brzo nakon toga i drugi nekadašnji igrač Hajduka, Tonio Teklić, mogao šokirati goste. No, pogodio je dva puta okvir vrata.

Gosti su i dalje izgledali izgubljeno na terenu, ali su unatoč tome ipak uspjeli izjednačiti. Ivan Delić je iznudio jedanaesterac te ga i realizirao za 2:2.

Delić je realizirao penal za 2:2 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Do kraja susreta obje su momčadi mogle postići i treći pogodak te time uhvatiti preostala dva boda, no to se nije dogodilo. Varaždin tako i dalje čeka na prvu domaću pobjedu u sezoni, dok je Šibenik i dalje neporažen nakon prvog kola kada je upisao jedini poraz (Rijeka). Šibenik je odigrao već četvrti remi u sezoni.

  • +16
Varaždin - Šibenik (6. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

Galerija

Više pročitajte OVDJE.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.