supersport hnl - 9. kolo

[VIDEO/FOTO] Tonio Teklić od tragičara do junaka; s dva gola Lokomotivi, donio treću uzastopnu pobjedu Varaždinu

11.09.2022 u 23:24

Bionic
Reading

U posljednjoj utakmici devetog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, Varaždin je u dramatičnoj završnici stigao do pobjede nad Lokomotivom 2:1. Tonio Teklić prvo je promašio penal, potom je u drugom dijelu prekasnim udarcem zabio za 1:0. Lokosi su izjednačili preko Marića u sudačkoj nadoknadi, ali onda je Teklić iz drugog penala ipak donio pobjedu gostima

Gosti su stigli do tri boda nakon nevjerojatne sudačke nadoknade u kojoj je Lokomotiva izjednačila na 1:1, da bi Varaždin zabio za pobjedu.

Najbolji igrač utakmice bio je dvostruki strijelac Tonio Teklić, koji je u 29. minuti promašio i kazneni udarac.

Varaždin je imao penal, no Teklić ga nije realizirao Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Teklić je u 26. minuti srušen u kaznenom prostoru, sam je izveo udarac s bijele točke i pogodio prečku. Rezultat se do konca poluvremena nije mijenjao pa se na odmor otišlo rezultatom 0:0.

Nakon što je promašio penal, Teklić se ispak iskupio prekrasnim golom u drugom poluvremenu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Bivši veznjak splitskog Hajduka pogrešku je ispravio u 51. minuti sjajno pogodivši za :-0. Lokomotiva je uspjela izjednačiti u sudačkoj nadoknadi, a strijelac je bio Marić.

Marić je u sudačkoj nadoknadi vratio nadu Lokomotivi Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Kada se već činilo kako će susret završiti bez pogodaka, gosti su u trećoj minuti nadoknade dobili još jedan kazneni udarac. Ponovo je pucao Teklić i pogodio za pobjedu.

Ali radost domaćih trajala je kratko, jer Teklić je iz drugog pokušaja bio precizan s 11 metara Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Dodajmo kako je susret vodio ciparski sudac Chrysovalantis Theouli u sklopu suradnje koju su dogovorili HNS i Ciparski nogometni savez o razmjeni sudaca i unapređenju sudačkih znanja.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

  • +10
Lokomotiva - Varaždin (9. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac