SRAMOTNA SCENA

[VIDEO/FOTO] Pojavila se snimka koja je 'zapalila' društvene mreže; Cristiano Ronaldo je poslije remija pljunuo mladog suigrača?!

12.02.2022 u 21:37

Bionic
Reading

Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj izgleda kao da je Cristiano Ronaldo slučajno pljunuo na momčadskog kolegu iz Anthonyja Elangu

Sramotna scena dogodila se nakon frustrirajućeg remija protiv Southamptona, a snimka pokazuje kako slina portugalske zvijezde udara u majicu 19-godišnjaka.

Snimka BT Sporta koju možete vidjeti OVDJE pokazuje kako je peterostruki osvajač Zlatne lopte pljunuo u smjeru mladog suigrača dok je bio iza njega.

Čini se da ni Elanga ni Ronaldo nisu bili svjesni onoga što se dogodilo, ali video je postao hit na društvenim mrežama, ostavljajući navijače zbunjenima.

'Siguran sam da je FA vidio kako je Ronaldo pljunuo na Elangu. I očekujem zasluženu kaznu. to je stvarno nepotrebno namjerno ili ne ', napisao je jedan pratitelj.

Drugi je dodao: 'Ovo treba objasniti, je li Ronaldo stvarno upravo pljunuo na Anthonyja Elangu. Je li United igrao tako loše?'

  • +4
Cristiano Ronaldo protiv Southamptona, 2022. Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Međutim, činilo se da Elangin nedostatak reakcije sugerira da je incident bio možda tek optička iluzija uzrokovana kutom kamere, kao što su istaknuli i neki korisnici Twittera.