samo na tportalu

[VIDEO/FOTO] Pogledajte kako su suci promijenili odluku i pružili Belji priliku s 11 metara, ali i ekspresno isključenje Julardžije

16.07.2022 u 22:05

Bionic
Reading

Nogometaši Osijeka pobijedili su Goricu 2:1. Igralo se dojmljivo u Gradskom vrtu, s velikom dominacijom domaćih. Junak Bjeličine momčadi bio je Dion Drena Beljo, koji je zabio oba gola

Osijek je poveo u 62. minuti lijepim golom Belje sa 20-tak metara. Keita je loše izbacio loptu glavom ispred kaznenog prostora, Beljo je to iskoristio i snažnim udarcem sa 20 metara matirao Banića. Međutim, samo četiri minute kasnije gosti su izjednačili. Kalik je ubacio s lijeve strane, a Lončar nespretno matirao vlastitog vratara.

Osam minuta kasnije vidjeli smo novo uzbuđenje, ovoga puta pred vratima Gorice. Prvo je Beljo dobio žuti karton zbog simuliranja u kaznenom prostoru. Međutim, nakon VAR provjere sudac Čuljak je procijenio kako se radilo o prekršaju gostujućeg braniča za najstrožu kaznu. Beljo je izveo kazneni udarac i pogodio za 2:1.

Novi problemi za goste stigli su u 83. minuti nakon što je Julardžija dobio crveni karton i to nakon nepune dvije minute provdene na terenu. Veznjak Igrač Gorice žustro je uletio u Nejašmića na sredini terena s obje noge, prvo zaradio žuti, a nakon VAR provjere i crveni karton.

Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

Prijenosi utakmica odvijati će se na novoosnovanim MAXSport programima, a za sve one koji su propustili TV prijenos zbog obaveza ili su propustili najbolje golove pojedinog kola to mogu u svakom trenutku vidjeti ekskluzivno na tportalu (#MAXSport). Naravno, uz to na tportalu možete vidjeti i video sažetke najboljih trenutaka s utakmica nakon svakog odigranog kola kao prve izjave trenera nakon utakmice.