korona diktira uvjete

[VIDEO/FOTO] Osijekov trener Nenad Bjelica uoči dolaska Dinama i Zorana Mamića u Gradski vrt našao se u velikim problemima

19.11.2020 u 13:50

Bionic
Reading

Ove subote od 15 sati (MAXtv, Arenasport 3) u Gradskom vrtu igra se derbi 12. kola Hrvatski Telekom Prve lige, između Osijeka i Dinama

Dinamo sa Zoranom Mamićem dolazi na noge Osijeku Nenada Bjelice. I u svim normalnim okolnostima, da je dopušteno prisustvo gledatelja, bio bi to pravi derbi dviju vodećih momčadi lige.

Međutim, vremena su ipak drugačija, koronavirus diktira sve.

I nažalost, po svemu sudeći, treneri neće moći računati na sve svoje igrače. Jer zna se da je Zoran Mamić ostao bez dvojice važnih igrača, dok je Osijek ovog četvrtka potvrdio da je njegovih pet igrača pozitivno na koronavirus.

Zbog zaštitie osobnih podataka, imena ne objavljujemo, ali prenosimo priopćenje Osijeka, koje će sigurno poremetiti planove i treneru Nenadu Bjelici.

Zaraženih virusom Covid-19 diljem Hrvatske ovih je dana u najvećem broju od početka pandemije. To je trenutna realnost od koje je teško „pobjeći“ i u sportu, posebice nogometu koji je ipak globalno najrašireniji. I u NK Osijek se probio novi val korone, pa je posljednjim testiranjem utvrđeno kako je pozitivno pet naših igrača. Dakako da se postupilo u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i svi su oni odmah po dobivenim nalazima poslani u samoizolaciju. Podrazumijeva se da nitko od njih neće konkurirati za predstojeći subotnji derbi s Dinamom, kao ni za utakmice koje su na rasporedu idućega tjedna kada Osijek gostuje prvo u Puli, a potom i u Rijeci.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i UEFA Europske lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +5
Hajduk - Osijek, 11. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL