glasna podrška

[VIDEO/FOTO] Hrvatski navijači već su stigli na Wembley; pogledajte atmosferu na tribinama uoči utakmice Engleske i Hrvatske

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 13.06.2021 14:31
  • Objavljeno 13.06.2021 u 13:23
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija od 15 sati na Wembleyu igra utakmicu 1. kola Europskog prvenstva protiv Engleske. 'Vatreni' će istrčati pred nešto više od 22.500 navijača koliko ih zbog strogih epidemioloških pravila smije biti na stadionu, a s tribina će za Hrvatsku navijati najmanje 3000 naših navijača

Na Wembleyu utakmicu Engleske i Hrvatske s tribina smije pratiti 22 i pol tisuće navijača, to je u stvari četvrtina ukupnog kapaciteta ovog mitskog stadiona u Londonu, a sve zbog strogih epidemioloških mjera.

Pandemija koronavirusa i stroge mjere koje provode Englezi (desetodnevna karantena za sve koji dolaze i ostatka Europe i svijeta!) odbile su desetke tisuća navijača, pa tako i one iz Hrvatske. No, naši će nogometaši imati itekako glasnu podršku na Wembleyu jer se očekuje da će ih na današnjoj utakmici biti najmanje 3000!

Hrvatski navijači uoči utakmice s Engleskom, 13.6.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

VIDEO: PIXSELL / Goran Stanzl / PIXSELL

Prvi su se hrvatski navijači ispred Wembleya ukazali već oko podneva, atmosfera se lagano zagrijavala iako treba biti realan i reći da ih nema puno. No, nadamo se da će se okupiti i sigurni smo da će zdušno navijati za 'vatrene.

  • +33
Navijači, Engleska - Hrvatska, Euro 2021., London, 13.6.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL