MILIMETRI

[VIDEO/FOTO]: Gvardiol umalo postao tragičar Leipziga u derbiju s Bayernom. Pogledajte koju je ludu sreću imao

21.01.2023 u 11:09

Bionic
Reading

Od tragičara do junaka hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola, u derbiju Bundeslige Leipzig - Bayern, dijelili su milimetri

U prvoj utakmici nastavka njemačkog nogometnog prvenstva, 16. kolu Bundeslige, Red Bull Leipzig je ugostio vodeći Bayern, a dvoboj je završio podjelom bodova 1:1.

Bolju igru u prvom poluvremenu Bayern je okrunio golom Choupo-Motinga u 37. minuti. Domaćin je izjednačio početkom drugog poluvremena, kad je Halstenberg svladao debitanta na golu Bayerna Sommera u 52. minuti.

Vrlo zanimljiv detalj na utakmici dogodio se u 8. minuti susreta kada je malo falilo da Bavarci povedu. U glavnoj ulozi našao se hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol koji je uklizao na jednu loptu Bavaraca u šesnaestercu koju je ubacio Serge David Gnabry. Pri tome Joško je imao ludu sreću jer se lopta odbila u stativu.

  • +7
Red Bull Leipzig - Bayern München, Bundesliga, 20.1.2023. Izvor: EPA / Autor: Filip Singer

Da je ušla u gol dobio ni epitet tragičara. Ipak, pitanje je kako bi cijela akcija Bayerna završila da Gvardiol nije uletio na ubačenu loptu jer je ona išla prema slobodnom igraču. Pogledajte tu akciju OVDJE.

Standings provided by Sofascore