SAMO NA TPORTALU

[VIDEO/FOTO] Ekskluzivno: Pogledajte najbolje trenutke i rulet jedanaesteraca s utakmice SuperSport Super kupa Dinamo-Hajduk

10.07.2022 u 08:04

Bionic
Reading

Propustili ste utakmicu SuperSport Superkupa Dinamo-Hajduk koja je otvorila klupsku nogometnu sezonu 2022/23? Samo na tportalu pogledajte najznačajnije trenutke s utakmice, raspucavanje jedanaesteraca i slavlje igrača Modrih

Nogometaši Dinama osvojili su hrvatski Supersport Superkup nakon što su u zagrebačkom Maksimiru boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali Hajduk s 4:1. U regularnom dijelu nije bilo golova.

Dva najveća hrvatska kluba novu sezonu su otvorili velikim derbijem na Maksimiru, baš kako su i završili prošlu. Ovog puta su Splićani imali podršku s tribina jer su navijači Splićani došli u velikom broju na stadion, a prema navodima policije, njihov dolazak je protekao bez izgreda.

  • +4
SuperSport Superkup 2022, Torcida na Maksimiru Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Hajduk je bio za nijansu bolji u prvom dijelu, a Dinamo puno bolji u drugom poluvremenu, kada su Splićani samo zahvaljujći sjajnom vrataru Lovri Kaliniću sačuvali mrežu.Ipak, ni Kalinić ih nije spasio poraza u raspucavanju penala, pa je prvi trofej sezone ostao u Zagrebu.

  • +11
SuperSport Superkup 2022, navijači Dinama Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Tportal vam ekskluzivno donosi najznačajnije trenutke s utakmice kao i dramu izvoženja jedanaesteraca i veliko slavlje igrača Dinama.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.