drama u ljubljani

[VIDEO] Bijesni navijači Olimpije upali su na presicu i potjerali novog trenera koji je stigao kao zamjena za Roberta Prosinečkog

04.07.2022 u 21:23

Bionic
Reading

Pamtit će Albert Riera (40) ovaj ponedjeljak dok je živ. Španjolac je u karijeri igrao za Liverpool, Bordeaux, Galatasaray, Olympiacos... i sigurno zna kako temperamentni navijači znaju biti. Igračku je karijeru završio u Sloveniji, a danas je na klupi ljubljanske Olimpije trebao zamijeniti Roberta Prosinečkog

Čelnici Olimpije organizirali su predstavljanje novog trenera Alberta Riere (40) kojeg su angažirali nakon što je otkaz dobio Robert Prosinečki.

Podsjetimo, padale su u protekla dva dana teške riječi i optužbe s obje strane.

'Nitko ne zna da je tijekom priprema stručni stožer predvođen Robertom Prosinečkim nekoliko puta (gotovo svaki dan) kartao do 4 ujutro uz alkohol i cigarete', tvrdili su, među ostalim, iz Olimpije.

Prosinečki nije ostao dužan, uzvratio je 'teškom artiljerijom'.

'Mogli su reći da ne znam posao, ali da nisam bio pošten nikako. S većim lažovima i prevarantima nikad nisam radio, a radio sam s mnogima. Apsurdno je na kakav način oni vode klub, to ni Alfred Hitchcock ne bi bio u stanju napraviti', rekao je Prosinečki kojeg su na oproštaju od kluba došli podržati i navijači Olimpije Green Dragonsi.

No, priča tu nije završila, barem što se Green Dragonsa tiče. Albert Riera (40) trebao je danas zamijeniti Prosinečkog na klupi Olimpije, a klub je organizirao i službeno predstavljanje. Koje u stvari niti nije počelo kad su u dvoranu ušli bijesni navijači. Neki su bili maskirani, neki svoj identitet nisu skrivali.

'Izađi van, nisi dobrodošao ovdje!', bila je jasna poruka Rieri koji se ni kriv ni dužan našao na udaru navijača.

On je prijetnju shvatio ozbiljno te je napustio dvoranu, a Green Dragonsi su imali još ponešto za reći predsjedniku Adamu Deliusu koji je u stvari i 'zakuhao' cijelu ovu frku u klubu.

Kako god bilo, u Ljubljani će biti vrlo zanimljivo. Nakon svega je pitanje hoće li Riera uopće ostati u Olimpiji jer strah u njegovim očima kad su mu navijači zaprijetili bio je više nego znakovit...