UPUTE WEBBERU

'Vettel je sada neprijatelj, ne može mu se vjerovati!'

05.05.2013 u 11:59

Bionic
Reading

Bivši F1 prvak Alan Jones upozorava sunarodnjaka Marka Webbera da timskom kolegi više ne može vjerovati i da ga treba gledati kao neprijatelja

Sukob unutar momčadi Red Bulla rasplamsao se tijekom Velike nagrade Malezije kada je Vettel odbio momčadske naredbe o nenapadanju i pobijedio na štetu timskog kolege. Tjednima je to bila glavna tema u automoto medijima, a sada je Australac Alan Jones odlučio još malo doliti ulje na vatru.

'Ja sam imao slično iskustvo s Carlosom Reutemannom 1981. godine. Seb je dokazao da mu se ne može vjerovati, tako da ga Mark od sada mora gledati kao još jednog neprijatelja,' izjavio je bivši F1 prvak iz 1980. za The Guardian pa dodao:

'Ako se Sebu nisu svidjele naredbe koje je dobio, nije uopće trebao potpisivati ugovor s Red Bullom.'

Jones vjeruje da se Webber još uvijek može uključiti u borbu za naslov, bez obzira na veliki zaostatak nakon četiri odvožene utrke.

'Ne vjerujem da ćemo imati toliko različitih pobjednika kao prošle godine, no definitivno imamo mnogo vozača sposobnih pobijediti u utrci. U takvoj situaciji prvak će biti onaj s najkonstantnijim rezultatima. Znamo da je Mark dovoljno dobar i ima dovoljno dobar bolid da bi bio konstantan,' zaključio je.