u ferrariju nezadovoljni

Vettel dotaknuo dno: Za nekog tko prima plaću 45 milijuna dolara ovo je bilo - grozno

14.07.2019 u 08:35

Bionic
Reading

Sebastian Vettel razočarao je tek šestim mjestom na kvalifikacijama u Silverstoneu, zbog čega ga je kritizirao čak i njegov šef Mattia Binotto...

Njemački 32-godišnji vozač možda ima četiri titule prvaka, ali već dugo ne pokazuje šampionsku formu, a kriza je kulminirala nakon što mu je prije mjesec dana oduzeta pobjeda u Kanadi.

  • +20
Sebastian Vettel Formula 1 Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U posljednje tri utrke Vettel kaska za timskim kolegom Leclercom na kvalifikacijama, a i u utrci, što je posebno došlo do izražaja u Silverstoneu kada je ove subote osvojio razočaravajuće šesto startno mjesto, dopustivši i Pierreu Gaslyju u Red Bullu da ga nadmaši.

'Nisam imao dobar osjećaj i nisam zadovoljan kako je sve to skupa završilo,' priznao je Sebastian Vettel, a kritizirao ga je nakon takvog nastupa čak i njegov šef, s obzirom da je Charles Leclerc u drugom Ferrariju bio na manje od stotinke od vodećih Mercedesa.

'Siguran sam da je mogao bolje,' naglasio je Mattia Binotto.

Sve utrke nove sezone Formule 1 ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport 2). Više informacija OVDJE.

Iako Vettel i dalje ima potporu svoje momčadi te je ravnatelj Binotto izjavio da će voziti za Ferrari i sljedeće sezone, situacija bi se mogla promijeniti ako se ne trgne na utrkama koje dolazi. Ipak prima plaću od čak 45 milijuna dolara i očekuje se više, a sjedi na jednom od najpoželjnijih mjesta u elitnom automobilističkom natjecanju koje bi uskoro mogao zauzeti netko drugi...