STARA SVAĐA

Najveći sukob u Formuli 1: Dvije godine nakon incidenta i dalje ne razgovaraju

04.07.2019 u 06:38

Bionic
Reading

Kevin Magnussen nema mnogo obožavatelja među kolegama vozačima u Formuli 1, a posebno ga ne voli Nico Hülkenberg koji odbija razgovarati s njim već gotovo dvije godine...

Danski 26-godišnji vozač na glasu je kao najbezobzirniji na stazi u elitnom automobilističkom natjecanju, a protiv njega su se posljednjih godina bunili mnogi, uključujući Vettela, Alonsa, Leclerca i Gaslyja, dok je najdalje otišao Nico Hülkenberg koji je s njim u višegodišnjoj svađi.

  • +3
Formula 1, Velika nagrada Austrije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naime, 2017. godine na Velikoj nagradi Mađarske Magnussen je pretjerano žestoko branio svoju poziciju protiv vozača Renaulta, što je strašno naljutilo Hülkenberga koji mu je upao nakon utrke u jedan intervju i rekao da je najprljaviji vozač današnjice. Odgovor Danca bio je bez dlake na jeziku:

'Dragi, obliži mi jaja!'

Prošle su dvije godine, a Nijemac mu još uvijek nije oprostio taj incident, prije svega ovaj verbalni dio.

'Hülkenberg je upao u jedan moj intervju i pokazao manjak poštovanja. Nisam razmišljao o tome što govorim, ali samo sam htio da se makne i dogodilo se što se dogodilo,' prisjetio se Kevin Magnussen u intervjuu za službenu stranicu Formule 1 pa dodao:

'Nakon tog komentara, mislim da se Nico jako uvrijedio i od tada više sa mnom ne priča. Mislim da je još uvijek ogorčen zbog toga.'

Sve utrke nove sezone Formule 1 ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport 2). Više informacija OVDJE.

Danac tvrdi da nakon incidenta na Hungaroringu više nije bilo daljnjih sukoba s Hülkenbergom iza kulisa, ali odnos je potpuno zahladio sve do danas.

Ako 31-godišnji Nijemac dobije otkaz u Renaultu o čemu kruže glasine i izgubi mjesto u Formuli 1, vidjet ćemo hoće li to utjecati na njegov odnos s Magnussenom ili će i nakon svojih karijera ostati u vječnom sukobu...